Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.fps.edu.br/handle/4861/1256
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorCYSNEIROS, Juliana Melo de Farias-
dc.contributor.authorGALINDO, Anne Travassos-
dc.contributor.authorMENDONÇA, Livvison Alves-
dc.contributor.authorMONTEIRO, Laila-
dc.contributor.authorPADILHA, Fabricia-
dc.contributor.authorBARROS, Ligia-
dc.contributor.authorCUNHA, Ivana-
dc.date.accessioned2025-10-01T12:49:39Z-
dc.date.available2025-10-01T12:49:39Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.isbn978-65-6034-167-8-
dc.identifier.urihttp://repositorio.fps.edu.br/handle/4861/1256-
dc.descriptionFolder elaborado para Oficina dos estudantes de graduaçãopt_BR
dc.language.isoporpt_BR
dc.subjectGuia alimentarpt_BR
dc.subjectAlimentação saudávelpt_BR
dc.subjectNutriçãopt_BR
dc.titleFacilitando a nutriçãopt_BR
dc.typeOtherpt_BR
dc.contributor.programFaculdade Pernambucana de Saúdept_BR
Appears in Collections:Publicações técnicas dos cursos de Graduação da FPS

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Facilitando a nutrição _folder.pdf2.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.